Min. de commande 30€ + Livraison GRATUITE en Belgique
Menu Sluiten

Onze geschiedenis…

2005

Het begin …

Allereerst is het het verhaal van een Belgisch echtpaar dat houdt van een echte passie voor eten en sport. Zij brachten 15 jaar door werkend met de wereld van hoogte – prestatiessport. Deze jaren hebben een grote bijdrage geleverd aan hun huidige ervaring op het gebied.

2005
2015

Belgium move camp

Lancering van een fitness-verblijfsconcept in België. Het concept is ontworpen om mensen te helpen een gezonde levensstijl te herwinnen terwijl het bereiken van hun doelstellingen.

2015
2016

Oprichting van Yolo Juice Cold Press…

Gedurende 1 jaar zochten ze intensief naar een innovatieve oplossing. Zij omringden zich met hoog – niveauvoedingsdeskundigen en sportsmen om alle kansen aan hun kant te zetten.

2016
2017

Yolo Juice Cold Press

De sapgroep is 2 jaar na Belgium move camp geboren. De trekker was het moment waarop het paar besefte dat het belangrijkste gebrek aan mensen is een evenwichtig dieet. Een efficiënte, eenvoudige en snelle oplossing komt voor ogen. Een scala aan koude geperste sappen, organische, ambachtelijke en met 100% van de vitaminen en mineralen van groenten en fruit. Ze ontwikkelden deze sappen met specifieke voordelen om het leven van mensen gemakkelijker te maken. Daarom is hun slogan #juicewithbenefits !

2017

Het team…

Mounia Habti gérante de la marque Yolo Juice