Min. de commande 30€ + Livraison GRATUITE en Belgique
Menu Sluiten

De verkoopvoorwaarden

De prijzen

Prijzen zijn geldig op de geplaatste bestelling. Yolo Juice Cold Press behoudt zich het recht voor de prijzen van deze producten op elk moment te wijzigen zonder dat dit gevolgen heeft voor latere bestellingen.

Betaalwijzen

Verschillende betaalwijzen worden op de site geplaatst deze zijn te vinden bij het betalen in het mandje. U kunt verder gaan door: bankoverschrijving, Bancontact, Paypal, Belfius, ING en KBC.

De levering

De levertijden worden ter indicatie meegedeeld. Koper kan geen vergoeding vorderen in geval van late levering. Bestellingen worden binnen 4 dagen na productie geleverd. Leverdagen zijn donderdag en zondag.

Terug

In het geval van aan bederf onderhevige goederen, verse producten, heeft de consument geen recht van afstand. Dat wil zeggen, er is geen terugkeer binnen 14 dagen. Deze aangekochte goederen kunnen niet worden omgeleid of zullen waarschijnlijk snel verslechteren of vergaan.

Klachten

Alle klachten over geleverde zaken dienen per e-mail te worden verstuurd naar: info(#)yolojuice.be en binnen een correcte termijn van 10 dagen. In geval van een bewezen defect zal Yolo Juice Cold Press de defecte goederen vervangen of de bestelling annuleren naar wens van de klant. De vennootschap is niet aansprakelijk voor enige schadevergoeding aan de koper.

Bevoegde rechtbanken

Alle contracten zijn uitsluitend onderworpen aan het Belgisch recht, zelfs in het geval van een overeenkomst die met een van de buitenlandse contractanten wordt uitgevoerd. De rechtbanken van Brussel zijn bij uitsluiting bevoegd in alle geschillen.